Мартин Славов се срещна с избиратели от Младост, Стоян Заимов и Розова градина
Мартин Славов се срещна с избиратели от Младост, Стоян Заимов и Розова градина / netinfo

Кандидатът за кмет на Сливен на левицата Мартин Славов се срещна със социалисти и симпатизанти от кварталите “Младост”, “Стоян Заимов” и “Розова градина”. Той представи своите виждания за развитието на общината и посочи основните направления в предизборната платформа. 

Славов заяви, че няма намерение да купува гласове, а ще инвестира в гражданите на Сливен печеливши идеи. Разкриване на нови работни места, с цел да се спре изтичането на интелектуалният потенциал в чужбина, разкриване на детска кухня, увеличаване капацитета на социалния патронаж, изграждане на пречиствателни станции за питейна и отпадъчни води , подмяна на водопроводната мрежа в града, са само част от идеите, заложени в управленската програма на Мартин Славов.

Кандидат–общинският съветник Мариета Петкова представи предизборната платформа в раздела, касаещ инфраструктурата и транспорта, а хирургът д-р Сабина Петканска говори за здравната стратегия за периода на мандата, за планираните ремонти в болниците, обучението на млади лекари –специалисти и подпомагане на лечебните заведения за закупуване на апаратура, инструментариум и консумативи.