Дарик радио празнува 20 години в ефира
Дарик радио празнува 20 години в ефира / Sofia Photo Agency, архив

Дарик радио празнува 20-годишен юбилей и по традиция в рамките на празничната програма ефирът ще е преотстъпен на приятели и чести гости.

Преди 20 години беше поставено началото и на култовото предаване „Улицата", както и на един от най-успешните спектакли у нас „Секс, наркотици и рокендрол". Техните автори ще застанат зад микрофона на Дарик.

Заедно с водещите и техните гости ще си спомним за 20-те години преход.

Владимир Каролев даде старт на празничната програма на радиото в 08.00 часа.

На юбилея собственикът на Дарик Радосвет Радев влезе в ефир и заедно с Пролет Велкова, Людмил Кърджилов, Томислав Русев, Иван Калев, Райна Йотова и Ралица Георгиева разкажат за любопитни и любими моменти от историята на Дарик.

Традиционното за рождения ден на радиото предаване „Вълчев и Вълчев" ще мине под мотото „За края на света".

За музиката на Прехода ще си спомним с Емил Кошлуков и неговите гости, които са автори на едни от най-култовите парчета.

Столичани в повече - с един бивш кмет на София, и Столичани в повече - оригиналът, също ще са на вълните на Дарик радио.

Обзорната новинарска емисия на обед бе представена от Иван и Андрей. В 18 часа обзор на деня ще направят Тошо Тошев и Петьо Блъсков.

Спортните новини бяха презентирани от Тити Папазов.

В ролята на новинари през деня ще влязат: Георги Табаков, Христо Друмев, Коко Каменаров, Евтим Милошев, Венелина Гочева, Зелма Алмалех, Георги Кузмов, Силва Зурлева, Емил Хърсев, Максим Минчев, Валери Запрянов, Славка Бозукова.

 

 

Празничната програма за 20-ия рожден ден на Дарик радио можете да видите наradio.dariknews.bg