64-годишен мъж почина при сбиване
64-годишен мъж почина при сбиване / Dariknews.bg, архив

64-годишен мъж е починал при сбиване в елховското село Бояново, информират от полицията в Ямбол.

Разследването започнало по сигнал, постъпил на 4 юни в 02:40 ч. в РУ - Елхово. От центъра за спешна помощ съобщили, че в село Бояново, в търговски обект е установено починал мъж на видима възраст около 60 години. За случая е уведомен дежурния прокурор от Окръжна прокуратура Ямбол.

Извършен е оглед от оперативно-следствена група при РУ Елхово. Установена е самоличността на починалия - 64 годишен мъж от Ямбол. В хода на проведените процесуално-следствени действия са иззети веществени доказателства, установени и разпитани всички лица присъствали в обекта по това време.

Изяснено е, че между починалия и група млади мъже от селото е възникнал скандал, кой прераснал в спречкване, вследствие на което починалия при падане е получил тежка травма в задната част на главата. В резултат на проведените действия по разследването, към момента е повдигнато обвинение на 31-годишен мъж .

Спрямо него с прокурорско постановление е взета мярка задържане за срок до 72 часа.

Продължават процесуално следствените действия в рамките на образуваното досъдебно производство под ръководството на Окръжна прокуратура - Ямбол.