30 години детска градина „Бодра смяна
30 години детска градина „Бодра смяна / община Нова Загора

30 години отпразнува целодневна детска градина „Бодра смяна" Нова Загора.

Тържеството беше под наслов „Светът на детството" , а с концерта палавите малчугани разкриха част от вълшебния си свят, свят със слънце и синьо небе. Свят на хармония, на любов и разбирателство, свят, изпълнен с много вълнения, смях и весели игри, безгрижен свят, където даже и невъзможното става възможно.

Танците, песните и греещите от щастие лица на децата очароваха присъстващите, които изразиха своето възхищение от постигнатото от учителите на детското заведение. През този дълъг период от 30 г. те са поддържали жив огъня на духовността, а детската градина се е превърнала в неизчерпаем източник на познания, опит и авторитет.

Днес ЦДГ „Бодра смяна" е едно прекрасно място ,в което се съчетават професионализма, любовта, творчеството, амбициите и вълшебния свят на детството.

На финала директорът на ЦДГ „Бодра смяна" Мариела Димитрова представи своя колектив и детските групи, взели участие в концерта. Специални гости бяха заместник-кметът Ивайло Енев, секретарят на Общината Веселина Трънова, началникът на отдел „Образование, младежки дейности, спорт, здравеопазване и социална политика" Соня Петрова и началникът на отдел „Култура, медийна политика и интеграция на малцинствата" Станимира Кънчева.

Зам. кмета прочете поздравителен адрес от името на кмета на Община Нова Загора Николай Грозев, който изказва благодарност на директора и учителския колектив на ЦДГ „Бодра смяна" за отдадеността, неуморния труд и полаганите ежедневни грижи, а на децата пожелава безгрижно детство и успехи по пътя на знанието.