Започва Есенният панаир в Разград
Започва Есенният панаир в Разград / Радка Минчева
Започва Есенният панаир в Разград
32383
Започва Есенният панаир в Разград
  • Започва Есенният панаир в Разград

Традиционният Есенен панаир се открива в Разград. 13 обекта "бира-скара", 30 атракциона, концерти всяка вечер очакват посетителите на панаира - съобщи заместник-кметът на Разград Любомир Цонев. Панаирът продължава до 15 септември.

Тази вечер в Градския парк е официалното откриване на 19-тото издание на разградския есенен панаир - съобщи заместник-кметът Любомир Цонев.

15 000 лв. от общинската хазна са отделени за организирането на панаира, очакват се приходи от 30 000 лв. По алеите на Градския парк са подредени над 100 търговски обекта, както и 13 от типа "бира-скара". Има и повече от 30 атракциона, сред които голямо и детско виенско колело, автоскутер, пързалки, детски бъгита и други. Новост е манежа за понита. Той ще е разположен в участъка, където са всички атракциони, вляво от Мемориала. 4-5 кончета ще разхождат децата. 

Откриването на панаира е в 19,00 ч.,  след него започва концертът на поп-звездата Силвия Кацарова. Всяка вечер ще има музикални прояви за феновете на различни жанрове. Поп фолк маниаците трябва да са край Ронда в неделя в 20 часа, когато ще пеят Брияна и Делина, както и във вторник по същото време, когато ще  концертът на Магда. Феновете на рока ще имат възможност да слушат любимата си музика в събота. Тогава от 20 часа започва рок шоуто "Зелена светлина", в което участват местни рок-групи и Джими от Лондон. Хубава за почитателите на брейка и хип хопа ще петък вечер, тогава от 19 часа започва концертът на танцова формация "Феникс" при Центъра за работа с деца в Разград. В понеделник сцената също ще е за разградски таланти - в 18,30 ч. започва концертът на възпитаниците на Музикална школа "Илия Бърнев" при читалище "Развитие". По традиция панаирът завършва с концерт на Капанския ансамбъл, той ще е на 15 септември.