Рецидивист карал пиян в насрещното, хванаха го след сигнал на друг шофьор
Рецидивист карал пиян в насрещното, хванаха го след сигнал на друг шофьор / Радка Минчева, архив
Три бързи производства са започнати срещу водачи, седнали зад волана след употреба на алкохол, съобщиха от ОД на МВР - Шумен.

Около 03:35 часа тази нощ за проверка на ул.”Цар Иван Александър” бил спрян водач на лек автомобил Рено “Меган” с шуменска регистрация. Зад волана бил Р.Д./33г./ от гр. Каспичан. Тестван бил с дрегер, който отчел 1,42 промила алкохол в издишания въздух. Водачът не е дал кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен за извършено престъпление по чл. 343 “Б” от НК.

Бързо производство е започнато срещу Р.К./44г./ от гр. Каспичан. Той бил спрян за проверка в 03:10 часа на ул.”Цар Освободител” в Нови пазар. Бил зад волана на лек автомобил Ситроен “Ксара” с шуменска регистрация. Тестван е с дрегер, който отчел 2, 91 промила алкохол в издишания въздух. Не е дал кръвна проба за анализ.

Бързо производство за шофиране в нетрезво състояние е започнато срещу А.А./34г./ от гр. Нови пазар. Той бил спрян за проверка на ул.”Хаджи Димитър” в града. Управлявал лек автомобил Волво” Ц40” с шуменска регистрация. Изпробван е с дрегер. Отчетени били 1, 64 промила в издишания от водача въздух.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.