Добро представяне за кикбоксьорите ни в Плевен
Добро представяне за кикбоксьорите ни в Плевен / netinfo
СК ''Шуменска крепост'' и СК ''Авитохол'' участваха с 9 състезатели

Силно участие и добри бойни умения показаха на турнира по кик бокс в Плевен бойците от Шуменско.

СК ''Шуменска крепост'' и СК ''Авитохол'' се представиха с 9 състезатели в лицето на Виктор Иванов, Никола Николов, Димитър Стоянов, Евгени Ангелов, Али Нихат Али, Радослав Радков , Станислав Пенев, Слав Нанов и Полина Галинова.
Всички те изиграха по два или три мача като треньорския състав в лицето на Галин Методиев и Десислав Ганчев остана много доволен от показаното от техните възпитаници. Младите надежди играха много добре в среда близка до състезателната, показаха,че вече притежават опит, за да излязат по-подготвени на предстоящите държавни първенства.

Над 70 бойци от 11 клуба се събраха в Плевен за обиграване под формата на спаринг с партньори от различни школи ,за да подобрят уменията си за водене на бой. Събитието бе организирано от местния клуб по кикбокс '' Скорпион “, а на ринга излязоха представители от Шумен, Нови пазар, Монтана, Дупница, София, Севлиево, Козлодуй , Димитровград и Враца. Всички участници бяха наградени с грамота за участието си в това събитие.

Целта на турнира бе да се помогне на бойците да се подготвят по-добре за предстоящото републиканско първенство в Шумен в края на март. Предварително състезателите бяха разделени по възраст, категория и стил.