С концерт ГЕРБ закри предизборната си кампания в Шумен
С концерт ГЕРБ закри предизборната си кампания в Шумен / Дарик-Шумен

С концерт политическа партия ГЕРБ закри предизборната си кампания в Шумен. В него участваха фестивалният оркестър с диригент Светломир Златков,  Орлин Горанов и шуменската група "Point of you".

На сцената в Драматично-кукления театър в Шумен излязоха  всички кандидати за общински съветници и кандидатът за кмет на община Шумен от ГЕРБ Димитър Александров.

„За да постигнеш целите си трябва да имаш три качества - мъдрост, сила и красота. Мъдростта ти е нужна за да откриеш пътя, силата да го извървиш, красотата ще ти помогне да откриеш хармонията в края на твоя път. Само човек, който притежава тези три качества може да е водач", каза областният лидер на партията и водач на листата за общински съветници от ГЕРБ проф. Добрин Добрев и покани на сцената кандидатът за кмет на община Шумен Димитър Александров.  

Александров благодари на всички в залата и заяви, че Шумен е един хубав град, който е дал не само на България но и на света, град, в който живеят много умни мъдри и решителни хора. „Аз по рождение съм оптимист, винаги съм търсил и намирал възможностите, там където другите не мога да ги видят. И живота и моите родители са ме научили на три важни неща, първото да анализирам това, което съм правил и да се поучавам от грешките си, второто да вземам правилните решения и третото - да търся пътя към победата. Затова и днес аз съм пред вас, защото сме по-силни и защото съм сигурен, че ще намерим победата", каза още Димитър Александров.  

С концерт ГЕРБ закри предизборната си кампания в Шумен
netinfo

След това в залата на театъра прозвуча песента  Another Brick In The Wall на Pink Floyd.  Александров заяви, че е избрал тази песен, защото е символ на промяната. „Минаха 20 години на празни обещания, на смешни фаворити , 20 години, в които хората питат, а не получават отговор. Някой се опитва да ни каже какво да мислим, а не как да мислим. Аз знам, че като пожънеш и реколтата не е както трябва, трябва да сменим семената. Затова трябва да има и промяна в Шумен", добави Александров.

Той призова хората да отидат да гласуват. „Да не оставаме нашата съдба в чужди ръце, защото съдбата не е избор на шанс, съдбата е това, което трябва да търсим, това за което работим и това, което трябва да намерим", добави още Александров.

 

С концерт ГЕРБ закри предизборната си кампания в Шумен
netinfo