Румен Такоров отпразнува Еньовден със свои преподавателки от училище
Румен Такоров отпразнува Еньовден със свои преподавателки от училище / netinfo

Днес Румен Такоров - кандидатът за депутат на Коалиция за България в Търговище и кметът д-р Красимир Мирев отпразнуваха Еньовден с пенсионирани учители от клуб "Петко Славейков" сред природата. Срещата се състоя на х. "Младост".

"Много неща са направени в тази община, защото сме имали социална политика обърната към хората. Успяхме, защото имахме подкрепата на правителството през последните 4 години" - каза д-р Мирев.

Румен Такоров поздрави с уважение четири от жените - негови учителки, колегите, с които е работил и всички останали мъже и жени със сребро в косите.

"Тези избори са най-отговорните за бъдещето на България. Първата причина е, че страната се намира в икономическа криза и най-важното е да има финансова стабилност, за да продължи икономическия ръст и България да просъществува. Трябва да се даде шанс на правителството, което показа, че може да управлява добре страната и в условия на криза. То има 14 млрд. лв. в резерва си, които ще използва, ако кризата се задълбочи, така че при нас тя да премине по-леко. Българската валута не е девалвирала през последните четири години, ние сме в първата тройка по брутен вътрешен продукт сред страните присъединили се към ЕС." - каза Румен Такоров и добави - "Аз или моята партия не твърдим, че живеете добре, но това което успяхме да направим не е малко. 33 са пенсионерските клубове в общината, направихме всичко за да запазим базата в Балчик, където можете да отидете на почивка по общинската програма, която реализира д-р Мирев. За зрелостта на едно правителство се съди и по това, което прави за възрастните хора".

Румен Такоров поясни още като специалист, че на територията на област Търговище за 3 години и половина са вложени 90млн.лв. в строително-монтажни работи за пътна инфраструктура. Направеното сравнение бе, че за 4 години Иван Костов е отпуснал около 2 млн. 400хил.лв. за региона.

На срещата председателят на клуба Мария Борисова връчи на Румен Такоров удостоверение за спонсорство за дарението, което им е направил за озвучителна техника. Тъй като неотдавна 15 души от клуба са завършили успешно курс за компютърна грамотност, той им обеща, че ще подари компютър на клуб "Петко Славейков", за да могат те да говорят с децата си по Скайп.

"Нашият мажоритарен кандидат ген. Гецо Гецов единствен има шанс да се справи с Касим Дал, ако го подкрепите. Важно е като влезете в тъмната стаичка да гласувате с разума, а не с емоцията си" - каза в края на срещата Такоров.