Рекламират ШУ в 6 български града
Рекламират ШУ в 6 български града / netinfo

Екип на Учебен отдел към ШУ “Епископ Константин Преславски”, с ръководител гл.ас. д-р Маргарита Бонева, ще представи възможностите за обучение във висшето училище на организираните през март и април кандидатстудентски борси.

Изложенията за образование се провеждат по инициатива на сдружение “Кандидатстудентска борса”, в което членуват висши училища и неправителствени образователни организации.

Сдружението организира представяне на висшите училища в Националния музей “Земята и хората” в София, както и в други университетски градове в България. По време на изложението кандидат-студентите могат да получат актуална и подробна информация относно условията за кандидатстване, прием, обучение, възможности за реализация след завършване на висшето образование и др.

Шуменският университет ще бъде представен в София, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Плевен и Велико Търново. От 12 март ще започне и разпространението на кандидатстудентския справочник на ШУ за учебната 2007 г. Актуална кандидатстудентска информация може да бъде получена на тел. 054/ 830 495, както и на сайта на висшето училище.