Кандидатите на Гергьовден - Новото време посетиха кооперативния пазар
Кандидатите на Гергьовден - Новото време посетиха кооперативния пазар / netinfo

Кандидатът за кмет доц. Юрий Проданов, лидерът на „Новото време” Емил Кошлуков и всички кандидати за общински съветници се срещнаха с търговците и потребителите на кооперативния пазар в Шумен. Близо час „младата десница” запознаваше шуменци със своите кандидати и с идеята си за реформа в общинските търговски дружества, предвиждаща закриването на „Общински пазари” ЕАД.

Търговец подари на доц. Юрий Проданов стрък с люти чушки, пожелавайки му „да бъде лют при всяка проява на корупция в общината”. „Съюзът между „Гергьовден” и „Новото време” се възприема от гражданите като дългосрочна политическа перспектива”, заяви след разговора си с хората лидерът на „Новото време” Емил Кошлуков.

Шуменци посрещнаха с усмивка и „веселия таралеж”, който ги призоваваше да подкрепят с №16 кандидатите на „младата десница”. Предизборната програма на кандидатите на „Гергьовден - Новото време” за тези почивни дни е наситена със срещи във всички населени места на Община Шумен. След посещението на кооперативния пазар кандидатите за общински съветници се групираха в три лъча и се отправиха към шуменските села.