/ Дарик Русе
Приключи летният възстановителен лагер на състезателите от Тежкоатлетически спортен клуб-Русе. Ежегодния лагер на щангистите, тази година се проведе на почивна база Крайморие до Бургас.

Белгийски отбор по вдигане на тежести избра Русе за лятната си подготовка

По време на 10-дневния престой на морето успоредно със забавленията, спортистите провеждаха и тренировъчни занимания, макар и в олекотен режим.

Нови пет медала за щангистите на ТСК от Държавното лично първенство в Хасково

След приключване на възстановителният лагер, русенските тежкоатлети, които се подготвят от треньорите Кръстина и Радослав Атанасови, продължават работата си за предстоящите състезания през есента.

Дарик Русе

Ангел Русев и Стилян Гроздев, както и треньорът им Радослав Атанасов вече са на лагер в София, където националният отбор на България по вдигане на тежести вече започна подготовка за предстоящото Световно първенство за мъже, което тази година ще се проведе в Патая, Тайланд.

60 медала за ТСК – Русе от Държавното първенство по вдигане на тежести

Надпреварата, която ще се състои през месец септември е поредното квалификационно състезание за предстоящите Олимпийски игри в Токио през 2020 година.

Пет златни медала за ТСК в първия ден на Държавното лично първенство по вдигане на тежести

Част от състезателите на ТСК се готвят за Европейското първенство за юноши и девойки, което ще се проведе през месец октомври в Букурещ, Румъния.