Коледен дух завладя НАП в Силистра
Коледен дух завладя НАП в Силистра / НАП-Силистра

Духът на Коледа влезе в офиса на НАП в Силистра заедно с децата от Центъра за настаняване от семеен тип в с. Малък Преславец. Те изпълниха салона за обслужване не само с коледни стихчета, а и с много радост и енергия.

В отговор на детските пожелания за здраве и късмет през новата година, служителите аплодираха малките артисти и ги почерпиха със сладкиши и напитки. Всяко дете получи коледна торбичка с лакомства, отделно на центъра бяха предоставени подаръци и дрешки.

На изпроводяк децата подариха на директора и на служителите собственоръчно изработени картички с вълнуващи коледни пожелания. Тръгнаха си едва, след като получиха обещание, че техните големи приятели, ще им отидат на гости в Малък Преславец.

От есента на миналата година Офисът на НАП в Силистра е в тесни взаимоотношения с ЦНСТ-Малък Преславец, с размяна на гостувания за всеки празник. Децата искрено се радват на отделеното им време и внимание, а служителите се стараят да ги зарадват с подаръци и лакомства.

За втора поредна година Офисът на НАП-Силистра организира и благотворителна инициатива за събиране на дрехи за Дома за деца и младежи с умствена изостаналост, гр. Главиница, към които ще бъдат прибавени и основни хранителни продукти. Дарение от дрехи ще бъде предоставено и на Центъра за временно настаняване на бездомни хора в Силистра.