/ netinfo

Инж. Диана Иванова - Директор на Професионална гимназия по облекло „Недка Иван Лазарова“-Русе получи престижния приз „Директор на годината – 2018“ като най-добър социален партньор след номинация в Националния конкурс на Синдиката на българските учители.

Първа награда за проект на ученици от МГ „Баба Тонка”-Русе в конкурса „Млад благотворител”

Наградата бе връчена в София на 14 декември на тържествена вечеря, организирана за участниците в Тридесет и осмия Синдикален съвет на Синдиката на тема „Хуманизма в образованието“ и за номинираните в заключителния етап на Националните конкурси на СБУ за 2018 г. - „Най-добър социален партньор - кмет“, „Най-добър социален партньор – директор“, „Синдикалист на годината“ и „Журналист на годината“.

Диана Иванова е Директор на годината
netinfo

Янка Такева - Председател на Синдиката на българските учители в България лично връчи наградата на г-жа Иванова с емоционално приветствие. Инж. Диана Иванова от 1998 г. успешно преодолява предизвикателството да бъде директор на образователна институция.

Доброволно четене - 2

Първото извънстолично професионално девическо училище, днес Професионална гимназия по облекло „Недка Иван Лазарова“ - град Русе, е с утвърдена визия на бутиково, индивидуално училище, което отговаря на нуждите на съвременното общество от квалифицирани специалисти, както и на необходимостта от стимулиране развитието на малкия и среден бизнес в града и областта.

„Вярвам, че разбирането ми за училището като жизнено пространство, в което се градят основите на екипност и доверие, съсредоточавайки се не само към тесни стратегически цели, но и към социални, интелектуални и други форми на човешкия капитал, е модел за висок професионален стандарт.

Диана Иванова
netinfo

С оптимизъм и енергия моделирам споделената визия за училището и перспективите за развитие, провокирам промените в атмосфера в гимназията - система от колективни ценности, свързани с образованието като цяло. Успешната формула на управлението ми е резултат от осъзнаването, че работата с деца е мисия и кауза, която утвърждава Професионална гимназия по облекло „Недка Иван Лазарова”, като УЧИЛИЩЕ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ", споделя инж. Диана Иванова.