Четирима пострадаха, заради отнемане на предимство
Четирима пострадаха, заради отнемане на предимство / netinfo

Четирима са пострадали при катастрофи през почивните дни. Един от инцидентите е станал на кръстовището на ул."Духовно Възраждане” и ул. "Кирил Старцев". Лек автомобил, управляван от 52-годишен мъж от с. с.Падина, нарушава правилата за предимство и се сблъсква с друга кола, управлявана от 22-годишен мъж. Пострадала е возещата се на предната седалка при него жена, с натъртване в областа на шията и още един пътник – мъж, също с натъртване в областа на шията. След преглед в болницата са освободени за домашно лечение.

Друг от инцидентите е станал също на кръстовище: на ул."Борисова" с ул. "Неофит Бозвели". Лек автомобил,  управляван от 42-годишна жена от Ветово, нарушава правилата за предимство и при ляв завой не пропуска движещият се в права посока по “Борисова”, лек автомобил "Форд”. При удара водачката е получила натъртване в областа на корема. След преглед в болницата е освободена за домашно лечение.

Произшествие е станало и на пешеходна пътека на ул. "П.Д.Петков", в района на кръстовището с бул."Цар Освободител". Лек автомобил "Хонда-Сивик", управляван от 20-годишна русенка, нарушава правилата за предимство и при завиване наляво не пропуска движещия се по пешеходната пътека мъж и го блъска със страничното огледало. Пешеходецът е пострадал с натъртване на ляв крайник. След преглед в болницата е освободен за домашно лечение.