„Аристон” разгроми „Албена 97”
„Аристон” разгроми „Албена 97” / netinfo
ФК „Аристон” победи с 5:1 отбора на Албена 97 в мач от първенството на североизточна „В” АФГ. Беадиров откри резултата в 15-тата минута, след което червените изпуснаха няколко чисти положения и в края на полувремето съвсем логично отборът на Албена 97 успя да изравни резултата. През второто полувреме, в 57-та минута, влезлият като резерва Георгиев успя от непосредствена близост да отбележи гол след лошо избиване на топката от страна на вратаря на гостите при удар на Дяков. Пет минути по-късно Ивайло Якимов бе изгонен за нарушение срещу нападател на гостите, откъснал се от защитата и излизащ очи в очи с вратаря Недев.

След изгонването на Якимов отборът се мобилизира и в рамките на двадесет минути успя да отбележи нови три гола, с което се оформи крайния резултат от 5:1 в полза на аристонци.

„Доволен съм от старанието на момчетата, особено на играчите, които влязоха в игра през второто полувреме. Тази победа бе важна за нас с оглед на резултатите от предишните два мача и се надявам, че след този мач отборът ще възвърне самочувствието си и ще продължи да побеждава.”, коментира след края срещата треньорът на русенци Драгомир Григоров.

Червените излязоха в състав: Недев, Дечев, Симеонов, Иванов, Якимов, Дяков (к), Калоян Петков, Ангелов, Минчев, Беадиров и Невен Маринов, който изигра своя дебютен мач за представителния тим на Аристон. През второто полувреме в игра се появиха: Цанков, Петев и Георгиев.

Междувременно дублиращият отбор на „Аристон” спечели с 1:0 като гост срещу отбора на Смирненски в мач за първенство на областната група, а децата и юношите младша възраст завършиха съответно с победа 4:1 и загуба 3:1 като гости срещу отбора на Бенковки (Исперих).