Запалянковците на „Лудогорец“ ще имат фен-зона
Запалянковците на „Лудогорец“ ще имат фен-зона / netinfo
Водачът на листата на „Реформаторски блок-Глас Народен“ в Разградски регион Теодор Ролев пое ангажимент към феновете на „Лудогорец“.
С представители на „Обединени фен клубове Лудогорец“ той и още един кадидат-депутат от същата листа - Атанас Зарков - се срещна в заведение в близост до „Лудогорец Арена“ непосредствено преди днешния мач с „Дунав“. Освен като политик и бизнесмен, им се представи и като бивш спортист. Теодор Ролев е завършил Спортното училище в Разград, бил е в спортния клуб по лека атлетика „Лудогорец“. Интересът му към спорта продължава и до днес, включително с посещения на мачовете на футболните шампиони у нас и в чужбина.
Ролев коментира с феновете състоянието на региона, липсата на квалифицирани служители за бизнеса, а в същото време и напускането на града от младите хора. Като собственик на печатница Ролев осигурява работа на около 100 човека със средна възраст 27 години. „Още няколко като Вас ако имаше и повече млади хора щяха да се върнат в Разград“ – коментираха феновете, част от които са млади хора, които живеят в други градове, прибират се в родния Разград най-често заради мачовете на „Лудогорец“. Необходимо е на национално ниво да се вземат мерки за възраждането на обезлюдавящите се региони, а не да се извършва централизация включително на инвестициите в посока големите градове. Подобни тези могат да се прокарат в Народното събрание от представители на регионите, които познават проблемите на по-малките населени места – обясни Ролев.
„Лудогорец“ е най-хубавото нещо, което се случи на Разград през последните години – обединиха се кандидат-депутатът и феновете. Това обаче създава възможности за привличане и на други устойчиви инвестиции покрай този проект, свързани косвено с развитието му от пита хотели и заведения, които да се посещават от феновете на гостуващи отбори.
Ангажиментът, който Ролев пое към феновете на „Лудогорец“ бе да проучи възможностите за обособяване на фен зона в района на стадиона, за да имат запалянковците място, където да се събират преди футболните срещи и да се подготвят за тях.
В срещата участваха и фенове от други региони, които изразих съжаление, че няма как да подкрепят Ролев на парламентарните избори, но ще представят неговите преимущества пред свои приятели и познати от Разград.

Запалянковците на Лудогорец ще имат фен-зона
netinfo

Запалянковците на Лудогорец ще имат фен-зона
netinfo