Това стана на партийно събрание на 28 август, на което бяха поканени представители на „Кауза Разград“.
Това стана на партийно събрание на 28 август, на което бяха поканени представители на „Кауза Разград“. / ВМРО-Русе

Oбластната структура на ВМРО-Разград взе решение за съвместни действия с „Кауза Разград“ на местните избори. Това съобщиха от партията.

Това стана на партийно събрание на 28 август, на което бяха поканени представители на „Кауза Разград“. Гост на заседанието бе заместник-председателят на ВМРО и народен представител Искрен Веселинов.

Кандидатът за кмет на „Кауза Разград“ Калоян Монев представи основни акценти от предизборната си платформа, а областният координатор на ВМРО Евгени Драганов изложи вижданията на политическата сила за провеждане на лоялна и градивна кампания. Двамата установиха, че формациите, които представляват, имат сходни виждания за развитието на региона и затова бе обсъдена възможността заедно да се явят на местния вот на 27 октомври. Това предложение получи подкрепа и от заместник-председателят на ВМРО и народен представител Искрен Веселинов, който апелира за съвестна и отговорна кампания, коментира и заиграването на ДПС с управляващите на местно и централно ниво.

След обсъждането ВМРО-Разград взе решение да подкрепи кандидат-кмета на „Кауза Разград“ Калоян Монев, както и двете формации да се явят с обща листа за общински съветници в Община Разград.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.