Мирослав Грънчаров
Мирослав Грънчаров / Мирослав Грънчаров

Обединени  СДС,   "Да, България"  и  ДБГ  застават  зад  Мирослав Грънчаров за кмет на Разград. Това съобщиха от партийния пресцентър. Подкрепата за кандидата е била демонстрирана пред сградата на Община Разград. 

Градът е в упадък, управлението трябва да поемат хора, които знаят и могат, смята  кандидатът за кмет Мирослав Грънчаров.

„Преди  двадесет години  десните гора в Разград поискаха  промяна тук  пред входа на кметството.  Подозирал ли е някой, че  20 години по-късно, ние отново ще сме тук, за да искаме промяна в Разград, защото  градът не просто е в застой, той е в упадък”.

С тези думи  започна предизборната си кампания предприемачът  Мирослав Грънчаров, който  на  местните избори  през октомври  ще се бори за кметския  пост като кандидат на обединената десница в Разград.
 

Мирослав Грънчаров
Мирослав Грънчаров

Грънчаров и подкрепящите го   представители на десните партии   СДС,  Да, България! , Движение България на гражданите, избраха  да стартират диалога с избирателите  в 12 без пет на обяд, пред входа  на общинската администрация. 

„Това, което липсва на сегашното  управление на  Разград е  липсата на иницативност. Пасивната некомпетентност  с която  се управляваше през последните  4 години  се превърна в  активна бариера за всякакво развитие. Ако нещо функционира  в момента в Разград, то е по инерция и благодарение усилията на отделните хора. Единствената заслуга на общината и кмета е безвремието, в което затъваме", заяви той.

Иво  Димитров, който е областен председател на СДС Разград е категоричен, че дясната партия не подкрепя ГЕРБ.  

Тук съм , за да заявя  категоричната, ясня и недвусмислена подкрепа на СДС  Разград  за Мирослав Грънчаров, който е нашият кандидат за кмет. Всякакви твърдения, че СДС  ще се явява  заедно с ГЕРБ на  местните избори в Разград са спекулация, която не отговаря на истината.Имаме най-добрия  кандидат, който може да се яви днес на избори в нашия град, зави Димитров. 

 Лидер на  партия „Да, България"  в Разград Огнян Обрешков посочи, че бъдешето на града зависи от хората, който се избират. 

На прага сме на избори, които ще  определят бъдещето на Разград. Бъдещето  на един град зависи от  хората, които  влизат в управлението му.

През последните 4 години, независимо от  близостта си с централната власт, местната управа в Разград не можа да се възползва  и да промени  облика на града. Няма инвестиции в инфрастуктура,  липсва подкрепа  за малкияти средния бизнес . В момента публичните сфери в общината се управляват  от хора без ценз и  морални задръжки. Разград се задушава от миризми, животът в него става опасен за децата ни.  Ние предлагаме  за управлението хора, които са можещи и знаещи, смята Обрешков. 
 

Мирослав Грънчаров
Мирослав Грънчаров

 Мирослав Цанев, областен лидер на Движение България на гражданите в Разград, заяви, че мисията им е да създават бъдеще за младите хора в града. 

Движение България на гражданите  бе създадено за да  работи младите хора да имат бъдеще в България. Нашата мисия е  да направим така, че Разград да е място, което  създава добро бъдеще и неговитге  деца остават да живеят там, където са се родили.

Нашият кандидат е  Мирослав Грънчаров. Ще работим за това, той да стане кмет на Разград, защото  това ще извади Разград от застоя, посочи Цанев.

Мирослав Грънчаров  обеща, че по време на кампанията , той и  колегите му от дясната листа, ще  положат усилия да се срещнат с всеки  гражданин на Разград,  да чуят  болките и вълненията на хората, защото после  заедно с  гражданите ще се търсят най-добрите решения .

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.