/ www.farkol.bg
Млада разградска лекарка е в Топ 5 на националната кампания „Достойните лекари 2019“. Д-р Даниела Красимирова е с втори вот в онлайн класация сред повече от 500 номинации в инициативата, организирана за трета поредна година от националния доставчик на лекарства и консумативи „Фаркол“АД. Кариерата на д-р Красимирова започва преди 4 години в Центъра за спешна медицинска помощ в Разград, а от 2017 г. е общопрактикуващ лекар в Разград.

Отличието много я радва, тъй като номинацията е направена от нейните пациенти. Класацията бе обявена днес сутринта, като победителите са получили на работните си места своите отличия за висок професионализъм, всеотдайност и внимание към пациентите. Д-р Красимирова е посетена от регионалния представител на „Фаркол“, който я поздравил за признанието.

Разградчанка в Топ 5 на Достойните лекари

Разградчанка в Топ 5 на Достойните лекари
www.farkol.bg

Разградчанка в Топ 5 на Достойните лекари

Проектът „Достойните лекари“ цели да инвестира в доверието и уважението към хората с бели престилки, които имат нужда от заслужено обществено признание Настоящето издание е събрало рекорден брой гласове според организаторите. Общо в онлайн платформата са отчетени над 10 000 гласа за медици и лечебни заведения от страната. Номинации са получили над 500 здравни работници с различни медицински профили. За приз „Болница на 2019 година“ пък се състезавали над 200 от водещите лечебни заведения у нас.

Класацията оглавява акушер-гинеколога от Варна д-р Станислав Славчев, д-р Красимирова е на второ място, с трети вот е кардиологът от Бургас д-р Борче Николовски, четвърта – педиатърът от Шумен д-р Севдалина Стойкова, а пети – кардиологът от Бургас Пламен Пенчев. За „Болница на годината“ е обявена МБАЛ“Св. Анна“-Варна.