Първа награда и стипендия от МОН за певица от Класа по поп пеене към ЦРД
Първа награда и стипендия от МОН за певица от Класа по поп пеене към ЦРД / ЦПЛР ЦРД-Разград
Шестнадесетгодишната Пламена Петрова се завърна с първо място от XX Международен детски фестивал „Слънце, радост, красота” - Несебър 2019 – съобщават от ЦПЛР Център за работа с деца-Разград, чиято възпитаничка е талантливата изпълнителка.
Фестивалът се проведе с участието на  творчески колективи  и изпълнители от България, Украйна, Русия, Молдова, Румъния, Грузия и други страни. Организатори  на събитията са Община Несебър, Общински детски комплекс - Несебър, Национален дворец на децата – София. В конкурса участваха повече от 2000 участници. Изпълненията на певците бяха оценявани от професионално жури в състав: Председател Хайгашод Агасян – композитор и членове Мая Райкова – продуцент в БНР и Людмила Герова – диригент на Камерна капела „Полифония“, вокален продуцент в БНР и камерна певица.
Освен единственото първо място в трета възрастова група, раздел музика индивидуални изпълнения, младата певица спечели и годишна стипендия от МОН по Програмата за подпомагане на деца с изявени дарби. Пламена печели подобна стипендия за втора поредна година. За представянето си Пламена получи покана за безплатно участие в IV Международен фестивал – конкурс на вокалното изкуство „Мiсто Дитинства“ 2020 г. в Украйна.
Песните, които спечелиха голямата награда за Пламена, са и „Never enough“ от известния филм „TheGreatestShowman“ и съвременен прочит на „Зайди, зайди“.
Пламена пее в Класа по поп пеене към ЦПЛР-Център за работа с деца, неин вокален педагог е Свилена Дечева.
„Благодарим на Центъра за работа с деца за безрезервната подкрепа, за това, че осигурява на нашите деца вниманието и развитието, което заслужават. При вас е мястото, където талантливите деца получават възможност да работят и постигат високи резултати, докато в същото време към тях се отнасят по най-добрия начин“ – коментира майката на Пламена.

Първа награда и стипендия от МОН за певица от Класа по поп пеене към ЦРД
ЦПЛР ЦРД-Разград

Първа награда и стипендия от МОН за певица от Класа по поп пеене към ЦРД
ЦПЛР ЦРД-Разград