Над 150 участници в „Спортни игри 2019”
Над 150 участници в „Спортни игри 2019” / Община Разград
Кметът на Община Разград д-р Валентин Василев връчи наградите на победителите в спортните игри на два вида спорт – дартс и скок от място, част от „Спортни игри – Разград 2019“ – съобщават от пресцентъра на Община Разград. Инициативата се организиран от Общинския клуб за футбол, волейбол, физкултура и спорт в Разград с председател Здравко Душков, с партньорство на Областен информационен център и комисията по спорта към ОС на КНСБ, СКТМ„Лудогорец“ и ШК„Абритус“, Община Разград.
През тази година над 150 участници се състезаваха в 6 вида спорт тенис на маса, шахмат, волейбол, футбол за мъже, дартс и скок от място за мъже и жени, като някои според регламента се включиха в повече от един спорт.
В състезанията участват служители на фирми и привърженици на спортни клубове.
Днес бяха състезанията по футбол, дартс и скок от място мъже и жени. Участниците получиха от кмета д-р Василев сувенирни чаши с емблемата на състезанието, а първенците - медали. Отборите получиха топки, а колективите купи. Наградният фонд е сформиран от средства от Община Разград и от такса за участие.
Ето и комплексното класиране: 1. „Амилум България“ЕАД - 35 т., 2. „ИНОКС“ ЕООД, 3. “Водоснабдяване –Дунав“ЕООД, 4. КП на ЦСКА –Разград, 5. “Каримекс“ ЕООД 6. „Електроресурс“ЕООД.
Ето и победителите в отделните спортове: „ИНОКС“ ЕООД - по футбол, тенис на маса и шахмат, „Амилум България“ЕАД в скок от място, “Водоснабдяване –Дунав“ЕООД - дартс, мъже и жени, „Електроресурс“ ЕООД - волейбол.
Носителите на златните медали в дартса: Румен Коларов и Мирослава Дикова, в скок от място: Радослав Райчев и Йорданка Минкова.
Най-полезните за отборите си получиха тениски с логото на проявата: Радослав Пламенов, Пламен Петков, Йордан Щерев, Ангел Димитров, Пламен Пенчев и др.

Над 150 участници в Спортни игри 2019
Община Разград

Над 150 участници в Спортни игри 2019
Община Разград

Над 150 участници в Спортни игри 2019
Община Разград

Над 150 участници в Спортни игри 2019
Община Разград

Над 150 участници в Спортни игри 2019
Община Разград