Личното обръщение на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган: Политическият код на ДПС - по-добър живот, по-голяма свобода, отговорност и толерантност!

/ БГНЕС, архив
Почетният председател на Движението за права и свободи д-р Ахмед Доган излезе с лично изявление в навечерието на изборите за членове на Европейския парламент. Вижте текста:

"Скъпи съмишленици!

Тези евроизбори за Европейски парламент са изключително важни за ДПС, защото трасират пътя за доброто ви представяне на следващите местни и парламентарни избори в България.

Политическият код на ДПС се основава на постоянното подмладяване и непрекъснато движение към по-добри условия на живот с по-голяма свобода, отговорност и толерантност.
От възникването си ДПС винаги е залагало на младостта и бъдещето.

Затова се обръщам към разсърдените и разочарованите: ако има допуснати грешки в близкото минало – Простете! Каузата на ДПС е твърде голяма, за да си позволим лукса да се борим помежду си и да спъваме развитието на младите хора да живеят по-свободни в един по-добър свят, който те имат куража да изградят за себе си. Този избор на визия за развитие е техен.

И ако искаме да имаме европейски път на развитие, ние трябва да ги подкрепим и насърчим!
Пожелавам ви да постигнете пълна мобилизация и успехи, които да ви удовлетворят!
Бъдете благословени!
Винаги ваш: Ахмед Доган"

*Купуването и продаването на гласове е престъпление