/ iStock/Getty Images
За облекчаване на гражданите и бизнеса, от 9 май Центърът за административно обслужване (ЦАО) в Община Разград ще работи с удължено работно време - от 8:00 до 18:00 часа, съобщиха от общинската администрация. 

Центърът се помещава на партерния етаж в административната сграда на Общината и включва гишета за заявяване и получаване на документи, данни и информация и места за плащане за различни услуги. 

Удължаването на работното време с един час е свързано с осигуряване на възможност на гражданите да получат необходимите им административни услуги преди или след работното време на институциите и фирмите, в които работят.

Работното време на останалите структури и звена в общинската администрация е от 08:30 часа до 17:30 часа. Пропускането на посетители в работно време се осъществява само след уговорена среща и потвърждение от служителя, при когото отиват.

Приемът на граждани и представители на организации и изслушването на техните предложения, запитвания и въпроси се извършва в приемните дни по списъци, предоставени на дежурните охранители, допълват от общинската администрация.
БТА