128 абитуриенти получиха плакети за отличен успех

128 абитуриенти получиха плакети за отличен успех
128 абитуриенти получиха плакети за отличен успех / Община Разград
Кметът на Община Разград д-р Валентин Василев и заместник-кметовете Галина Георгиева и Ердинч Хасанов връчиха плакети за отличен успех на 128 зрелостници, които завършват средното си образование с успех над 5.50. Награждаването се проведе днес (25 май) във фоайето на Общински културен център. Това съобщиха от пресцентъра на Община Разград.
Градоначалникът поздрави младите хора за успехите, които са положили, пожела им да отстояват мечтите си и да участват активно в живота. „От утре за вас животът започва по съвсем различен начин, желая Ви успешна реализация. Тук сред Вас, може би, са бъдещите ръководители на града.“, каза още на младите хора д-р Василев.
Преди връчването на плакетите на отличниците, бяха наградени отличените в Третия литературен конкурс за млади творци на името на Боян Пенев. Поетът Пламен Панчев, който е председател на журито, каза, че от 30 много добри автори много трудно са отличили най-добрите.
Ето и класираните, които получиха награди:Теодора Гагова – Първа награда за стихотворение.Две поощрителни награди за стихотворение за- Симона Якимова и Сюлбие Зекерие.
В раздел „Разказ“ - Ивелин Събев – първа награда, Деяна Димитрова - втора награда и три поощрителни награди на за Кристина Петрова, Тереза Илиева и Ивайло Иванов.

128 абитуриенти получиха плакети за отличен успех
Община Разград