Павлинка Кацарова сравни Илко Илиев с Арменския поп
Павлинка Кацарова сравни Илко Илиев с Арменския поп / снимка : Дарик Пловдив

Ставаме свидетели на ситуация, в която всеки, който има проблем в Пловдив, се обръща към Илко Илиев, а той умело влиза в ролята на Арменския поп. Това заяви шефът на РИО Пловдив и общински съветник от ГЕРБ Павлинка Кацарова по повод публикувания срещу нея сигнал относно двата й трудови договора с Техническия университет и с РИО. Искам да подчертая, че Законът за държавния служител ми позволява да работя на двете места и всичко е консултирано с юристи, уточни Кацарова.  

Наблюдаваме вече повече от година атаки на БСП и ВМРО-НИЕ срещу мен, които са в отговор на твърдата ми позиция относно злоупотребите и немощта на общинското управление. Тези действия няма да ме изплашат по никакъв начин и ще продължа да отстоявам принципните си позиции като общински съветник.  

Тези атаки имат за цел да отвлекат общественото внимание от неудобни за управляващите от БСП и ВМРО-НИЕ теми като „Пълдин туринвест" и сделката с горивата и от позицията ми като общински съветник по тези проблеми, категорична бе Павлинка Кацарова.