Отново пияни на пътя
Отново пияни на пътя / vesti.bg

Двама за задържани в арестите на полицията в Пловдив след шофиране в нетрезво състояние през изминалото денонощие. Към 22.30 часа на бул. “Пещерско шосе” е спрян за проверка лек автомобил “Опел”, като алкохолната проба на 57-годишния шофьор показала 1.67 промила алкохол в издишания въздух.

 

В първия час на днешния ден пък еустановен и друг пийнал зад волана – 32 годишен пловдивчанин. Той е спрян за проверка на кръстовището между Цариградско и Ягодовско шосе. Младият мъж бил седнал зад волана на “Опел”-а си с 2.01 промила алкохол. Мъжете са задържани за 24 часа в ареста.

В първите часове на деня е задържан и пиян водач в Асеновград. 37-годишният асеновградчанин, управлявал “Фолксваген”-а си с 1.43 промила алкохол на по ул. “Стоян Джансъзов”. Срещу него също е образувано бързо полицейско производство.

Междувременно, 69-годишен мотоциклетист бе хванат да шофира пиян в Хисаря. Към 16.00 часа на централна улица в града е спрян мотоциклет “Балкан” без регистрационни табели. Извършената проверка на полицаите установила, възрастният водач се качил на мотора си с 1.62 промила алкохол. Мъжът не е задържан, взета му е кръвна проба. Работата по случая продължава.