Промяната
Промяната / снимка: Петър Тодоров
Промяната
93519
Промяната
  • Промяната
В момента се намираме под влиянието на три планети, които са в ретрограден период – Юпитер, Сатурн и Плутон. Това каза в рубриката на Дарик радио „Промяната“ преподавателят по йога и директор на Пловдивския културен институт Марияна Стракова.

Юпитер се свързва с духовната енергия. Ретроградният й период е подходящ за осмисляне на взаимоотношенията и партньорствата, които поддържаме – както в бизнеса, така и в личен план. Ретроградният Юпитер ще продължи още малко повече от месец.

Сатурн е много интересна като планетно тълкувание, тя се смята за планета на дисциплината. Провокира ни да развиваме усет към кармични уроци, учи ни да проявяваме търпение при решаване на сериозни материални въпроси. Сатурн е в период на ретроградност до към средата на август.

Плутон ще е в период на ретроградност до септември. Тази планета рядко влиза в такава фаза и е свързана с дълбоките пластове на неосъзнаваното. Тя може да ни провокира да се замислим за смъртта и прераждането на душата, както и да се срещнем с най-тъмното в себе си.

Цялото интервю с Марияна Стракова, която разказва и за предстоящи събития в Пловдивския културен институт, може да чуете в приложеното аудио.