моторист се блъсна в стълб
моторист се блъсна в стълб / netinfo
Пиян карловец пък помля 5 рекламни автомобила, изложени в шоурума на немска компания
Моторист е с опасност за живота след пътен инцидент в събота. Около 14.30 часа в село Столетово мотоциклет “Ямаха”, управляван от 33-годишен карловец, излязъл вдясно извън пътя и се ударил в електрически стълб. Водачът е настанен в болница в тежко състояние. Взета му е кръвна проба за алкохол. Местопроизшествието е запазено, извършен е оглед. По предварителни данни, катастрофата настъпила поради загуба на контрол след попадане в дупка на пътното платно. Работата по образуваното досъдебно производство продължава разследващ полицай от РУ – Карлово. 

Дете и две жени пък пострадаха при челен сблъсък вчера на Подбалканския път. Сигналът за произшествието на изхода на Калофер в посока Казанлък е подаден към 15 часа. На място е установено, че лек автомобил “Фолксваген” навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил в лек автомобил “Хюндай”. В болница за наблюдение са настанени 25-годишна пловдивчанка, която управлявала първата кола, нейна 46-годишна спътничка и 5-годишно момиченце. На шофьорката е взета кръвна проба за алкохол. Водачът на втория автомобил, на 48 години от Ямбол, е тестван с дрегер и резултатът е отрицателен. По случая е образувано досъдебно производство в РУ – Карлово. 

Междувременно шофьор предизвика катастрофа със значителни материални щети вчера на пътя между Пловдив и Карлово. По предварителни данни около 3.30 часа лек автомобил “Грейт уол” излязъл вдясно извън пътното платно и се блъснал в пет рекламни автомобила, изложени пред офис на немска автомобилна компания на изхода на областния град. Пристигналите на място служители на РУ – Труд изпробвали с дрегер водача, 40-годишен карловец, и апаратът отчел наличието на 1,12 промила алкохол. Образувано е досъдебно производство, уведомена е прокуратурата.