Митко Лишев – голмайстор на турнира по човешки джаги
Митко Лишев – голмайстор на турнира по човешки джаги / netinfo
Колегата от Дарик Пловдив и кореспондент на Спортно шоу „Гонг” Митко Лишев отбеляза 4-те гола във вратата на противниковия отбор на “Бриколаж”. Срещата от турнира по човешки джаги завърши с победа за журналистите, които обаче се класираха на второ място заради загубата си от тима на футболистите, които ги биха със 7:4. Най-красивият гол по време на първенството бе на бившия спортен редактор на Дарик Пловдив, сега репортер на „Гонг” в София – Веско Вълчев, който игра като централен защитник и успя да вкара гол с глава в противниковата врата.

Въпреки двете загуби момчетата на „Биколаж” не останаха без фенове. Повече от час за тях не спряха да викат две

4-5 годишни госпожици, които упорито подкрепяха своя отбор и обикаляха мрежата, за да наблюдават по-добре развоя на мача.

Купата на победителите, /приела формата на барбекю/, бе връчена на капитана на отбора на футболистите Боби Димитров, който е технически директор на „Ботев” Пловдив.

Шоуто послучай 1 юни започна в 10, 30 ч. на паркинга на магазин “Мосю Бриколаж”. Главен рефер бе кметът на район „Източен” Иван Тотев.

През целия ден за децата безплатно ще работи и увеселителен парк с надуваем замък, а също ще има и много лакомства и балони. Празникът бе организиран съвместно от район “Източен”, магазин “Мосю Бриколаж” и Дарик радио.