Оскари в музиката
Оскари в музиката / netinfo
Премиера в Пловдив на хитовия музикален проект "ОСКАРИТЕ В МУЗИКАТА" с участието на  изключителните актьори и певци МИЛИЦА ГЛАДНИШКА и ФИЛИП АВРАМОВ, заедно с оркестъра на Плевенска филхармония ще се състои тази вечер в Дома на културата „Борис Христов“ от 19:00 часа.

Много смях и чудесно настроение очаква зрителите с изпълнения на наградените с Оскар музика и песни от филмите „Красавицата и звяра“, „Аладин“, „Мръсни танци“, „Flashdance“, „Джеймс Бонд“, „Армагедон“, „Роки“, „Междузвездни войни“, “Д-р Живаго“, „Властелинът на пръстените“, „Извънземното“, „Кръстникът“ и много други!

Мултимедийният концерт-спектакъл ще припомни и най-смешните гафове, случили се по време на церемонии по връчването на наградите Оскар.

„Оскарите в музиката“ е най-новият проект от създателите на "Любими руски песни" с Руслан Мъйнов, "Романтична комедия" с Ненчо Балабанов, "Разходка по Бродуей" с Люси Дяковска, "Любими БГ хитове" с Орлин Горанов и Маргарита Хранова.

Диригент е Левон Манукян, оркестрации - Георги Милтиядов, а сценарист – Юлия Манукян.

Билети за "ОСКАРИТЕ В МУЗИКАТА" са на цена 10, 12, 15 и 16 лева и се продават на касата на Операта и в Дома на културата.