Международно училище, възпитавало кралски особи, отваря врати и у нас
Международно училище, възпитавало кралски особи, отваря врати и у нас / Дарик архив
Международно училище, възпитавало кралски особи, отваря врати и у нас
91385
Международно училище, възпитавало кралски особи, отваря врати и у нас
  • Международно училище, възпитавало кралски особи, отваря врати и у нас

Международното училище за комуникации – ISOC (International School of Communication), отваря врати и у нас, съобщи в ефира на Дарик радио медийният експерт Жени Павлова. Вече е организиран курс по Публична реч и поради големия интерес, той ще бъде повторен. Лектор е Пол Чекър. Предстоят курсове по Кризисни комуникации и Комуникационни умения за бизнес лидери. Ще бъдат предлагани и курсове, които са специално програмирани така, че да отговарят на всички индивидуални нужди и изисквания, включително организиране на курсове в населени места, различни от София.

Засега клиенти на компанията са двама премиери, 12 кралски особи, 50 изпълнителни директори, 75 министри, 120 депутати, 250 председатели на бордове и над 10 000 професионалисти по пиар и комуникации.

Участието на клиентите е конфиденциално, но Жени Павлова разкри, че една от основните целеви групи в България са млади политически лидери и представители на партии.

Международното училище за комуникации – ISOC, притежава повече от 10 години опит в организирането на високо специализирани кратки курсове в сферата на комуникациите за частни и публични организации, включително най-влиятелните световни компании и правителствата на редица държави. ISOC е акредитирана от две британски държавни образователни институции - Edexcel и The British Accreditation Council (BAC), което след приключването на курса гарантира издаването на сертификат от най-високо ниво.

Интервюто с Жени Павлова чуйте от прикачения звуков файл.