/ ThinkStock/Getty Images
Активният летен сезон започна и голяма част от приятелите и познатите ни вече тръгнаха на пътешествия у нас и по света. А Вие планувахте ли вече летния си отпуск? Ако все още не сте го направили, защото не Ви достигат финансови средства, днес ще Ви предложим решение именно за този проблем.

През април българите са пътували най-често до Испания, Франция и Гърция

Не всички разполагаме със спестени средства, но пък за това съществуват доста алтернативни методи, чрез които можем да съберем пари за така мечтаната лятна почивка.

Особено ако планираме да я прекараме на някоя далечна и екзотична дестинация.  
Разбира се, начините варират в зависимост от това колко средства са ни необходими. Днес ще Ви предложим именно това: 4 алтернативни начина, които да Ви помогнат да се насладите на няколко релаксиращи дни, в избрана от Вас дестинация.

- Freelance работа. Това е изключително нашумял начин да припечелите допълнителни средства, а защо не и да го превърнете в основен източник на доходи. Макар да е широко разпространено мнението, че с Freelance дейностите могат да се занимават единствено хора, които работят в IT сектора, това не е съвсем вярно.

Само е необходимо да откриете своя талант или това, с което искате да се занимавате. Можете да изработвате картички, да пишете текстове, да рисувате или дори да направите кукли от плетиво.
 

Българите са пътували най-много в страната през четвъртото тримесечие на 2018 г.

-  Частни консултации - ако сте добри в работата си, няма нищо лошо в това да предлагате частни консултации срещу заплащане. Така не само ще изградите авторитет в сферата, в която ще развивате, но и сравнително без много усилия ще спечелите определената от Вас сума.
 
-  Поддържане на онлайн магазини - ако не смятате, че частните консултации или freelance работата са за Вас, можете да се заемете с поддържането на онлайн магазини. В повечето случаи се изисква само да качвате продукти в магазина и да добавяте имената и цените им.

Това може да се върши от вкъщи, необходима е само сравнително добра интернет връзка. А освен това, задачата е лесна и проста. Защо да не я превърнете и в източник на допълнителен доход по принцип? Стига да имате свободно време, разбира се.
 
-  Кандидатствайте за бърз кредит - Характерното за всички бързи кредити е това, че се отпускат до следващия работен ден, така че ако много сте закъснели, за да се заемете с изброените по-горе начини за припечелване на пари, един кредит би Ви свършил чудесна работа, за да разпуснете напрежението на море или балкан.

Голяма част от кредитните компании дори предлагат кредит за почивка, така че ако имате сигурна работа и знаете, че ще можете да върнете сумата, проучете пазара и действайте.
 

Ако не Ви се работи допълнително или не искате да се възползвате от услугите на бързите кредити и сте измислили собствен начин да финансирате почивката си, ще се радваме да ни го споделите.