Гергов: Изборите не са нито валс, нито танго
Гергов: Изборите не са нито валс, нито танго / снимка: БСП
Гергов: Изборите не са нито валс, нито танго
81700
Гергов: Изборите не са нито валс, нито танго
  • Гергов: Изборите не са нито валс, нито танго

Изборите не са нито валс, нито танго. Те ще са тежки и трябва да ги направим така, че да си вземем нашите гласове и в областта и в града. Това каза пловдивския лидер на БСП Георги Гергов пред журналисти след днешното закрито областното съвещание на социалистите, което се проведе в Панаира.

Той уточни, че партията подхожда сериозно към организацията на изборите, основните насоки са дадени и трябва да се работи. В момента има три общини в Пловдивска област с кметове от БСП.

Нямам общо с десни кандидати, които са излезли от ГЕРБ. Всичко останало са измислици, които целят да употребят и манипулират хората, категоричен бе Гергов.

Според него "подпирачките" на ГЕРБ и тактическия ход на тази партия, няма да свършат работа. Не забравяйте, че Славчо Атанасов бе кмет от ГЕРБ. Дани Канаирева излезе от ГЕРБ, а за Зико и Тотев няма да обяснявам, каза лидерът на социалистите.

Трябва да се говори за политики и стратегии за нашия град и нашата област, а не да вадим кирливите ризи, допълни Гергов като сравни предизборнта ситуация с шоу.

Чуйте повече в прикачения файл

"Стремим се към затвърждаване и утвърждаване на позициите ни в местната власт", каза зам.-председателят на Националния съвет на БСП Бойко Великов. Той уточни, че БСП участва на изборите самостоятелно в 70 % от общините в страната.