Графа турне
Графа турне / netinfo
Графа за мини турнето си
93700
Графа за мини турнето си
  • Графа за мини турнето си
Билетите за концерта на Графа в Пловдив са на привършване. Това съобщиха за Дарик от билетния център пред Общината в града под тепетата. Останали са няколко реда с незаети места на цени от 20 и 30 лв.

Влади Ампов стартира мини турнето си на 30 май в магичната атмосфера на Античния театър. След големия успех на концерта в зала Арена Армеец в столицата, който вдигна на крака 14 000 души, Графа, заедно със своите музиканти, ще пренесе завладяващата емоция от събитието в още три големи български града.

В Пловдив изпълнителят ще излезе на сцената заедно с музикантите Миро Иванов (китара), Васето Крумов (китара), Краси Тодоров (клавишни), Александър Обретенов (бас китара), Венци Трифонов (кларнет, саксофон), Борислав Бояджиев – DJ Borche (барабани) и вокалното трио LaTiDa, за да представи специалната програма.

Графа турне
netinfo

Впечатляващи концертни аранжименти на емблематични песни ще прозвучат по време на турнето на Графа. Част от тях са: „Ако има Рай”, “Drama queen”, „Вълк единак”, „Невидим”, “Causa Perduta”, „Моменти” и много други.

Посетителите ще могат да си купят и ексклузивни фен-шапки, тениски, а също и специалните издания на албума „Моменти” на винилови плочи или компактдиск от щандовете пред входовете на Античния театър в Пловдив, непосредствено преди концерта на 30-ти май от 20:00 ч. 
На 13 и 14 юни Влади Ампов-Графа ще пее в Летните театри на Бургас и Варна.

Чуйте в аудиото какво сподели преди дни в предаването на Дарик „Нова култура“ Графа за турнето си