86 отличници-абсолвенти от Икономическия факултет в ПУ  получават дипломи и награди
86 отличници-абсолвенти от Икономическия факултет в ПУ получават дипломи и награди / netinfo
463 магистри и 278 бакалаври от Факултета по икономически и социални науки в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски” ще получат дипломите си за завършено висше образование на официална церемония утре, 5 декември. Във випуска има 86 отличници, петима са с пълни шестици, съобщиха от факултета.

Церемонията по връчването на дипломите на завършилите бакалаври ще започне в 12,00 часа в 6, 7 и 9 аудитории в сградатата на Ректората на Пловдивския университет. Специални награди са предвидени за отличниците на випуска.

Церемонията за абсолвентите от магистърските програми започва в 14,30 часа в 6 и 9 аудитории. Дипломите на абсолвентите ще бъдат връчени от декана на ФИСН доц. Иван Иванов.

5 декември е и официалният празник на Икономическия факултет на ПУ „Паисий Хилендарски”. По този повод, освен официално връчване на дипломите, академичният и факултетният студентски съвет организират футболен турнир на малки вратички. В надпреварата ще участват 7 отбора, а награждаването на победителите ще бъде на 5 декември от 15,00 часа в зала „Оптимум”.