Тридневен фест ще представя Оперативните програми в Плевен
Тридневен фест ще представя Оперативните програми в Плевен / dariknews.archive

От 26 до 28 септември 2016 г. Областният информационен център /ОИЦ/ в Плевен организира тридневен фест с надслов „ЕВРОФОНДОВЕТЕ - ПЪТ КЪМ УСПЕХА" за промотиране на оперативните програми пред широката общественост.

През трите дни от 16.30 ч. на площад „Възраждане" в открити приемни всички, проявяващи интерес, ще получават от експертите на ОИЦ - Плевен актуална информация за изпълнението на програмите, съфинансирани от Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ), за отворени и предстоящи процедури, за изпълнявани на територията на областта проекти с европейско финансиране.

Информационните дни включват богата развлекателна програма, представена на сцената, закупена от Община Плевен в рамките на проект „Изграждане на Областен информационен център", финансиран от ОП „Техническа помощ", съфинансирана от ЕС чрез ЕФРР.

Съгражданите ни ще имат възможност да демонстрират знанията си за Европа и Европейския съюз, за Споразумението за партньорство на България за 2014-2020 г., за оперативните програми, включвайки се активно във викторините, подготвени от организаторите.

Възпитаниците на школите по спортни танци при НЧ „Илия Бешков" - Долни Дъбник и „Артефакт" - Плевен, на Спортен клуб по карате „Спартак - Плевен", на Хип-хоп училище ''Плевен'', фокусникът Архи и Красимир Савев (OnyxDj) ще зарадват посетителите на феста с изпълненията си.

Ще бъдат раздадени много награди, информационни и промоционални материали.