Темите във вестниците днес
Темите във вестниците днес / sxc.hu

Хванаха купувач на цигански гласове, оповестява "Посредник" от първа страница. В къща на 54-годишен мъж в Радомирци са намерени ксерокопия на бюлетини, 1400 лв., флаш-памет и други вещи. В къщата са били и 9 мъже и жени от ромски произход.

Районният прокурор на Плевен е дежурен в изборните дни. На 22 и 23 октомври дежурства ще дава Иво Радев, пише вестникът.

30 се явиха на интервю за работа в чужбина, работодателят обаче не дойде. Става дума за словенската фирма, която набира строителни работници от Плевен, а на последното интервю работодателят не се е явил с обяснението, че е в чужбина. Той е уверил представители на Бюрото по труда, че интересът продължава и следващи интервюта ще има, кога обаче - не може да уточни.

Рекорден брой застъпници са регистрирани за вота в неделя, пише "Посредник", по неофициални данни броят им в страната ще достигне 80 000 - като на изборите за парламент през 2009 год. за Плевен регистрираните застъпници са близо 2 500.

Две плевенски деца грабнаха отличията тази година на международния конкурс за красота "Малката Мис и Мистър свят - мода 2011", материалът е от в. "Посоки". 5-годишната Елизабет Захариева и 10-годишният Владимир Димитров успяха да преборят конкуренция на свои връстници от цял свят в конкурса, провел се в Анталия.

Масирани проверки на обектите за производство и бутилиране на растителни масла започва Областната дирекция по безопасност на храните в Плевен. За седмица ще бъдат проверени 11 цеха и маслобойни.

26 500 пътни превозни средства в област Плевен са без застраховка "Гражданска отговорност", пише още "Посоки". Данните са предоставени на полицията от застрахователните компании. Нередовните трябва да се сдобият със задължителната полица във възможно най-кратък срок.

Темите във вестниците днес
netinfo
Девет мераклии за съветници били агенти на ДС, обявява от първа страница новия брой на "BG Север". От него ще разберете още защо отложиха за пореден път делото срещу корумпирания общински инспектор, какво кара джипитата да не агитират за ползата от противогрипните ваксини и каква е причината специалистите да очакват бум на хепатит А.

Плевен влезе в "7 часа разлика" заради съдебната си система, обявява от културната си страница вестникът. На специално представяне на книгата в Плевен Любен Силов - син разкрива интересни подробности около сериала.

За завърналата се в родния си град след 12 г. Geri X разказва шарената страница. Музикантката признава, че се страхува да пее пред деца заради зелената си коса и татуировките. И още две любопитки предлага на своите читатели новият брой на "BG Север" - как баба Елена и дядо Коста обичат да си казват "Наздраве!" с кратунки и как момчета похапват Бербатов.