Приятелите на убития Мишел инициираха петиция
Приятелите на убития Мишел инициираха петиция / archive.dariknews

Приятелите на убития Мишел инициираха петиция
netinfo

Кой и по какъв повод пита "Кой проектира басайна, за да е
неизползваем за обучение на деца"

Къде подранили лазарки наричаха за берекет и как им се
отблагодариха домакините

Петиция за какво инициират приятелите на убития Мишел и остава
ли в ареста обвиненият в неговото убийство Мирослав

Можем ли да светим и защо според автора на излязлата
наскоро "Мравки с фенерчета"

Как искат да популяризират Плевен в родината си двама млади американци
от побратимения ни Шарлотсвил

С какви медали се завърнаха от национално състезание каратеките
от плевенски клуб и с каква отборна титла

 

Приятелите на убития Мишел инициираха петиция
netinfo

Темите в новия брой тази сряда в ежедневника „Посоки":

Предлагат промени в Наредбата за общинските фирми в Плевен. Ще искаме дружествата да се отчитат пред Общинския съвет на всяко тримесечие, а не както е досега - само в края на годината, обяви общинският съветник и председател на Комисията по икономика и бюджет Мартин Митев

Ученик от Червен бряг стана победител в най-голямото състезание по английски в България

Областният управител Илиян Йончев и директорът на Държавно горско стопанство - Плевен инж. Иван Мариновски връчиха наградата на победителя в конкурса за рисунка „Хубава си, моя горо!"

Депутатът Владислав Николов ще ръководи областния изборен щаб на ГЕРБ. На 9 и 10 май в Плевен пристигат всички кандидат-депутати от листата на партията за Eвропарламент

Лазарки от ЦДГ 5 „Слънце" посетиха Община и Област Плевен по повод наближаващия пролетен празник „Лазаровден".

Клуб "Българско хоро" с трето място на националния фестивал "Хоро се вие, извива"

Плевен ще бъде домакин на 21-ата международна научно-техническа конференция "Металолеене 2014". Организатор на конференцията е Научно-техническият съюз по машиностроене. Форумът ще се проведе на 10 и 11 април.

Футбол: Две победи и три загуби за отборите от Плевенска област

 

 

Приятелите на убития Мишел инициираха петиция
netinfo

"Зетра", бр. 26:
Представители на "Конфиндустрия България", сдружение на италианското предприемачество в България, се срещнаха последователно с кмета на Община Плевен проф. д-р Димитър Стойков и неговия екип и с областния управител Илиян Йончев. И при двата разговора са коментирани възможностите за инвестиции в Плевен, съобщава регионалният вестник "Зетра".

Министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева инспектира днес аварийно-възстановителните работи на моста на пътя от село Изворче до Ловеч.

Специалисти от Клиниката по чернодробна и панкреатична хирургия към Военна болница-София ще консултират и оперират пациенти в Ловеч. Започва цялостна подмяна на дограмата в ловешката болница, казва в интервю за "Зетра" директорът д-р Тихомир Бенев.

Назначиха районните избирателни комисии в Ловеч и Плевен. Инспектор Ариф Османов, служител на РДГ- Ловеч, стана носител на приз „Служител по контрол и опазването на горските територии" за 2013 година.

Областната дирекция на МВР в Плевен е на първо място сред дирекциите в страната по разкриваемост на икономически престъпления.

С "Приказка за грамофона" балетната школа на читалище "Съгласие" чества юбилей, пише още "Зетра".

Приятелите на убития Мишел инициираха петиция
netinfo

Анонс на в. „BG Север", бр. 13/2014 г.:

„Убиецът от „Дружба" бил „клиент" на Детска педагогическа стая", е водещото заглавие на най-новия брой на седмичника „BG Север". Материалът е посветен на безсмисленото убийство, потресло Плевен.

Любопитен текст - за предложенията в нета, които обещават на наивници да ги направят красиви, умни и щастливи - четете на 3 стр.
„Избрах АБВ, защото това е алтернатива на задкулисието в политиката и лобизма", заявява на 4 стр. Нина Найденова, четвърта в листата на движението за евродепутати. На същата страница е материал за абсурда с новопостроения закрит басейн в Плевен - не става за деца, че и стои под ключ.

„Общинските фирми с 220 хил. лв. печалба, половината е на „Тролейбусен транспорт" и „Пордим получи терен за ракети срещу градушките", са част от заглавията на страницата за бизнес.

От стр. 6 ще разберете кой е плевенчанинът, спечелил фотографски конкурс на Европейската комисия, както за ситуацията в региона с незаконно притежаваните пушкала.

„Театърът е голямата ми любов и причината да стана архитект", заявява на стр. 7 арх. Иво Петров, който след 30 години отново е поел отговорната задача да придаде на сградата на плевенския театър заслужения блясък. Мащабният ремонт започва всеки момент.

„Здраве, мир, сила и любов - в тези думи се съдържа най-голямото богатство", това са думи на певицата Николина Чакърдъкова от пространно интервю пред изданието. Съвсем наскоро тя представи грандиозен спектъкъл пред плевенчани в Градската градина.

Стр. 9 е посветена на Деня на здравния работник - 7 април. Водещият материал на страницата е за едно по-различно откъм статут лечебно заведение - Военна болница.

Спортната информация на стр. 15, както винаги е богата и разнообразна, а на последната 16-та можете да прочетете за талантливо плевенско дете, сразило конкуренцията на престижен конкурс.

В броя ще намерите още т.в. справочник, много интересни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.