Преглед на печата
Преглед на печата / dariknews.bg

Какво можем да прочетем в днешния брой на вестник "Посредник":

За преди и сега и защо в зверилницата рябва да останем толерантни

Ще има ли нови инициативи през пролетта младежкият парламент в Плевен

Кои са победителите в юбилейния конкурс за ученици-акомпанятори

Каква е съдбата на уникален фотоалбум с фотоси на Катя Попова

Колко клуба изпратиха състезатели за традиционния крос "Гребеца"

Как малчугани от цялата страна зарадваха пациентите в плевенската болница

Във вестник BG-Север тази седмица пише:

Ликовете на тримата плевенски депутати, който в последните дни на 41-то Народно събрание гласуваха против изграждането на АЕЦ "Белене", и на тези, които не участваха в този вот, са на първа страница на осмия за годината брой на в. "BG Север". "Те ни предадоха!" е заглавието, с което изданието коментира партийното послушание на първите трима.

"Недомислици предизвикват хаос в движението по улиците на града" е основният материал на "конфликтната" трета страница. В него вестникът информира за проблемите, които създават поставените на ул. "Българска авиация" пътни знаци, които дават на шофьорите объркваща информация.

Как се развиха протестите в Плевен и защо ентусиазмът на протестиращите започна да се изпарява? Какви структурни промени настъпиха в местния парламент и защо ЕБВР критикува премиера в оставка Бойко Борисов ще разберете от 4 стр.
"Несигурността в държавата хвърли в паника малкия и средния бизнес" е водещият материал на бизнес страницата. От него ще научите защо собствениците на малки фирми в Плевен започнаха да съкращават персонала си.
Проблемът с бездомните кучета в квартал "Дружба" е основната тема на 6 стр. Пак там ще намерите и постоянните рубрики "Гневът на младите" и "Послушай лекаря".

Как "Набуко" и "Южен поток" спонсорират археологическите разкопки в Плевенско ще разберете от "Артседмица". 
"Недоволството от управлението на ГЕРБ изкара хората на улицата", твърди в интервю за вестника депутатът от Коалиция за България Румен Петков.

На 9 стр. можете да прочетете пътепис за красотата и величието на руската столица Москва.
Златото на най-добрия плевенски боксьор Детелин Далаклиев от купа "Странджата" е водещият материал на спортната 15 стр.

Колко трябва да се наведете, за да не се блъснете в неправилно поставени по плевенските улици знаци и табели и кои известни рожденици трябва да почерпят тази седмица ще научите от 16 стр. 
В седмичника ще намерите и полезни съвети, граждански обяви, кръстословица, хороскоп, спорт и забавни четива за уикенда, програмите на ефирни и кабелни телевизии и много новини.