Последно: Спартак излиза срещу Локомотив-Мездра във вторник
Последно: Спартак излиза срещу Локомотив-Мездра във вторник / darik.archiv

След нескончаеми перипетии, проточили се през последните два месеца Общински футболен клуб Спартак - Плевен вече е налице. Последното действие по конструирането му приключи вчера в късния следобед на 15 август, когато ФК Сторгозия проведе свое Общо събрание на което взе решение да се слее с новоучредения Спартак. Вече е избрано и ръководството на новия ОФК Спартак - Плевен. Управителният съвет се състои от петима членове.

За председател на клуба е избран заместник кмета по „Финанси и бюджет" на Община Плевен - Алексей Зелов. Останалите в ръководството са Евгени Генов, Венко Николов, Стефан Доровски и Величко Великов. Днес бяха внесени в съда и необходимите документи. Очаква се решението да излезе в понеделник - 19 август.

Ако това стане, във вторник сутринта отборът на Спартак ще бъде картотекиран в Зоналния съвет на БФС-Велико Търново и още на същия ден в 18:00 часа Спартак излиза на стадиона в Мездра срещу тамошния Локомотив в среща от 1-ия кръг на първенството на Северозападната В аматьорска футболна група.