Обсъдиха реализирането на проект за изграждане на електронна област
Обсъдиха реализирането на проект за изграждане на електронна област / снимка: пресцентър на Областна администрация Плевен

Последният договор за изпълнението на проект "По-добро обслужване чрез електронно управление в Северозападен, Северен Централен и Североизточен район за планиране" на Областна администрация Плевен беше подписан на 8 юли. За това информират от пресцентъра на администрацията.

Подписите си под документа са положили областният управител Иван Новкиришки и Сергей Аличков, директор на "Гравис България" АД, която е изпълнител на обществената поръчка. Сергей Аличков е изразил готовност за изпълнение на поръчката за изграждане на електронна област, съгласно изискванията на Закона за електронно управление. Дейността на фирмата-изпълнител е свързана с доставката и внедряването на модули за връзка между порталите за електронна област и АИС на администрациите.

При срещата в Плевен подробно са представени основните дейности, етапите на проекта и екипа за реализация на поръчката. Двете страни са обсъдили и конкретни стъпки за реализиране на проекта.