Майки призоваха: Спрете убийствата на деца на пътя
Майки призоваха: Спрете убийствата на деца на пътя / dariknews

Майки призоваха Спрете убийствата на деца на пътя
netinfo

До къде са готови да стигнат майки в стремежа да
запазят живота на децата си

Има ли изненади в декларациите на управниците ни, които Сметната
палата публикува в петък

Защо и какъв проблем може да забави пускането на новите тролеи в
мрежата на обществения транспорт

Поради какви законови промени, на участници в сделки с недвижими
имоти няма да се налага да вадят скици от кадастъра

Ще упеее ли да приема деца през предстоящата учебна година
новостроящата се детска градина

Какво си спомня в навечерието на мондиала футболна звезда от
близкото минало за участието си там през 1986 година

Майки призоваха Спрете убийствата на деца на пътя
netinfo

Майки: Спрете убийствата на деца на пътя. В Градската градина на Плевен родители запалиха свещички, оставиха цветя и се помолиха да няма повече детска смърт при катастрофи

Френска фирма произвежда малц в Плевен. Инвестицията дава работа на 31 плевенчани, предприятието изкупува и преработва ечемик от територията на цяла Северна България

Светила в кардиологията се събраха в Плевен за конференция на Българската лига по хипертония. На откриването ректорът на Медицинския университет проф. д-р Славчо Томов връчи на председателя на БЛХ проф. д-р Светла Торбова почетен плакет по повод 40-годишния юбилей на вуза

Старинни оръжия и предмети от военното оборудване от минали години представи в атрактивен Музей на открито Националното дружество „Традиция" - Плевен. Показаните над 50 експоната от частни колекции предизвикаха любопитството и на млади, и на стари, стекли се през почивните дни на площада в плевенското село Ясен.

65-годишен пенсионер от Плевен успя сам да хване крадец и да го предаде на полицията. За случая съобщиха от Областната дирекция на МВР-Плевен.

Апаш с каруца задига GSM, жертвата го настига, той вади нож

Майки призоваха Спрете убийствата на деца на пътя
netinfo

На имотните декларации на хората от властта, оповестени на интернет-страницата на Сметната палата, е посветен водещият материал на регионалния вестник "Зетра".

20 декларации и 6 уведомления подадоха плевенските управленци и депутати. Скромно имотно състояние на хората във властта от Ловешко, са заглавията от 1-ва страница на вестника.

Труп на мъж беше открит в петък в Луковит. Тялото е открито в асансьорна шахта на недостроена сграда в центъра на града, пише вестникът.

Плевен се присъедини към Мълчаливия поход за живота в памет на 4-годишния Паоло, прегазен в пешеходната зона на Стара Загора.

Подготвените предложения за промени в Наказателния кодекс по отношение на транспортните престъпления ще бъдат внесени тази седмица в парламента.

В Ловешка област 4400 декара са пропадналите площи със слънчоглед от поройните дъждове. С поне десетина дни по-късно ще започне жътвата на ечемика в Плевенско в сравнение с миналата година, прогнозираха пред „Зетра" земеделски производители от региона.

След проверка зоопарка в Ловеч стартира процедура за подновяване на лиценза.
Близо век по-късно чрез съдебно дело наследници на загинал в Първата световна война жител на плевенското село Беглеж ще извадят негов смъртен акт.

Ловешкият клуб "Традиция" се включи в национална възстановка на Околчица.
На осем години затвор при първоначален строг режим бе осъден мъж с ампутирана ръка от Червен бряг заради блудствени действия с възрастни жени.

Литекс започна подготовка, утре представят Балъков, съобщава на спортната си страница вестник "Зетра".

Майки призоваха Спрете убийствата на деца на пътя
netinfo

Сградата на „Тотлебен" 33 ще става „блок на мечтите", е водещото заглавие на най-новия брой на седмичника „BG Север". Близо 2 млн. лева ще инвестира Уршула Михаловска, ремонтът започва, съобщава още вестника на първата си страница.

Плевенчанин олекна с 34 хиляди лева за кола, оценена като тотална щета, разказва "BG Север" на конфликтната си страница.

„Фирма изнася 20 милиона малки оглюви на година" и „Пилешкото и захарта у нас са по-скъпи отколкото в Европа", са част от заглавията на страницата за бизнес.

Завършването на детската градина - скъпо почти като абитуриентски бал, ни информира ежедневникът от стр. 6.

Млади театрали играят „Сън в лятна нощ", използват за декори балконите в залата, съобщава вестникът на Артстраницата.

Много от реките в областта са опасно затлачени, превърнати са в сметища, заявава в интервю пред седмичника шефът на Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението" - Плевен, комисар Емил Маринов.

Стр. 15 както винаги представя спортния живот в Плевен и региона, като акцентът този път е върху ветераните на „Спартак", които спечелиха първо място тристранен международен турнир.

„Радини вълнения в съвременен вариант разиграват в забавачка", е любопитното заглавие на последната стр. 16.

В броя ще намерите още т.в. справочник, много интересни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.