Кметът на Левски стана Кмет на годината в категория Фолклор и традиции
Кметът на Левски стана Кмет на годината в категория Фолклор и традиции / obshtina.levski

На 10 юни кметът на Община Левски Любка Александрова получи годишната награда за кмет на годината в категория „Фолклор и традиции" на Асоциацията на българските градове и региони/АБГР/.

Наградата - Диплом и Купа и бяха връчени лично от Ергин Емин - изпълнителен директор на АБГР в кабинета на кмета в присъствието на представители на асоциацията, зам.-кмета инж.Кольо Домеников, гл. експерт „Образование, култура и спорт"-Петя Чолакова, худ.ръководител на ФФ"Северняшка огърлица" Мариета Аспарухова и общински служители.

„Благодаря от сърце за наградата! Тази награда е обща - на всички състави и изпълнители. Тя е и за Мариета Аспарухова за успехите и с децата. Те търсят изяви и почти всяка седмица получават медали. Тя е и за успехите на читалищните състави и всички сърцати хора, без които тази награда няма как да дойде при нас. Благодаря от сърце на всички колективи, които всъщност спечелиха наградата", каза Любка Александрова.

Приятна изненада за кмета Любка Александрова - пита хляб, беше поднесената от Петя Чолакова с пожелание, колкото са зрънцата в нея, толкова да са наградите. Здраве и вдъхновение пожела при поздрава си и Мариета Аспарухова от името на НЧ" Г. Парцалев-1901 г."

Кметът на Левски стана Кмет на годината в категория "Фолклор и традиции"
netinfo

Цветя, поздравление и пожелание за много купи, грамоти и медали, както и за много мандати поднесе и инж. Домеников.
Подкрепа в публично частните партньорства обеща изпълнителният директор на АБГР Ергин Емин като отбеляза, че е приятно изненадан от красивия площад и град Левски.

Асоциацията на българските градове и региони връчи годишните си награди за 2016 г. край Разлог на ХII-та си Национална конференция на 3 и 4 юни в 30 категории.