Фотоклуб Плевен открива изложба -   4хСОКИ
Фотоклуб Плевен открива изложба - 4хСОКИ / archiv.DarikNews

„4хСОКИ" е мотото на фотоизложбата, която ще подредят на 9 декември в галерия „Бешков" членовете на Фотоклуб Плевен. Любителите фотографи ще представят над 60 фотоса, обединени жанрово в четири направления - портрет, пейзаж, репортаж, импресия.

Това е втората поредна изложба на фотоклуба, който съществува малко повече от година.

Създаден е спонтанно, чрез посредничеството на глобалната мрежа.Комуникацията през интернет се оказала недостатъчна за пленените от магията на обектива ентусиасти и така се стигнало да първата среща в реалното пространство.

След нея последвали други, за да станат редовни всяка сряда. Фотоклубът е отворен за всеки, за когото фотографията е непреодолимо, страстно хоби, изискващо все по-професионален подход към снимането. И разбира се, оригиналност и творчески поглед  през окото на фотоапарата. Възрастта също е без ограничения - членуващите в момента в клуба са от 20 до 55-годишни мъже и жени.

Кои са техните четири посоки и само четири ли са те можете да разберете от изложбата, която ще бъде официално открита на 9 декември от 17 часа в художествена галерия „Илия Бешков".