Екзалтирани тийнейджъри блокираха Пешеходната зона, за да се срещнат с Емил Конрад
Екзалтирани тийнейджъри блокираха Пешеходната зона, за да се срещнат с Емил Конрад / dariknews.archive

„Тук съм, за да представя втората си книга "#Сподели" и по-скоро искам да се видя с децата в Плевен. Книгата е по-различна от първата ми с това, че в нея има по-сериозни неща и се надявам да съм я написал по-добре от „Нещата, на които НЕ ни учат в училище", защото това беше първото нещо, което съм писал някога по този начин".

Екзалтирани тийнейджъри "блокираха" Пешеходната зона за да се срещнат с Емил Конрад
netinfo

Това каза за Дарик идолът на тийнейджърите у нас Емил Конрад, минути преди началото на срещата му с развълнуваните плевенски младежи, които изпълниха пространството пред книжарница „Приятели" на Централната пешеходна зона в Плевен, много преди началото на срещата.

Екзалтирани тийнейджъри "блокираха" Пешеходната зона за да се срещнат с Емил Конрад
netinfo

Емил Конрад сподели, че много се радва на реакцията на децата и дори му е малко странно, че някой се интересува толкова много от това, което прави.

Той вече има и нов проект, по думите му нещо като представление „стендъп комеди", който ще се състои в началото на октомври тази година в зала 1 на НДК в София, като билетите вече са в разпродажба - онлайн, и на касата на НДК.

Младият автор, стана известен още от 17- годишен, със своите клипове в интернет-страницата за видеообмен YouTube, в които коментираше ежедневни проблеми на тийнейджърите на улицата, в училище и вкъщи.

Родители коментират, че възприемат Емил Конрад „като месия, накарал децата да четат книга, а не да пушат цигари, пият алкохол и да употребяват дрога".