/ dariknews.archive
Множество телефонни обаждания във връзка с поставения знак за задължителна винетка непосредствено след табелата на изхода от Плевен за Русе - в близост до „Кожухарската чешма“ са станали повод, кметът на селото Любомир Ламбев да вземе незабавни мерки.

Vin
dariknews.archive

Наредба за общински жилищни имоти ще бъде гласувана на сесия на Общинския съвет

Той е сигнализирал председателя на ПП АБВ Румен Петков, кмета на Плевен Георг Спартански и инж. Дончо Атанасов, който е член на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“. „Разговаряхме с кмета на Плевен и имаме гаранциите на инж. Дончо Атанасов от АПИ и уверението на кмета на Плевен, че ще съдейства за преместването на табелата за задължителна винетка“, каза пред журналисти в пресклуба на БТА в Плевен кметът на Гривица Любомир Ламбев. Той добави, че в рамките на днешния ден табелата ще бъде преместена на мястото, където винаги е била - на разклона от село Гривица в посока Русе.

Кметът на Гривица, коментира, че неговата работа е да реагира светкавично на проблемите на хората. "През моя мандат бяха решени много такива – с ж.п. прелеза, със зимното снегопочистване, с голямата престъпност, каквато в момента в селото няма. Случаят с винетката засяга много хора не само от Гривица, но и от Плевен, защото в този участък има множество автокъщи, вили, лозя”, каза още кметът Любомир Ламбев.