4 свободни места за млади специалисти има в Община Плевен
4 свободни места за млади специалисти има в Община Плевен / dariknews.archive

Четири свободни места за млади хора на възраст до 29 години в сферите: право, икономика, администрация и управление, и - архитектура, строителство и геодезия, са обявени в Община Плевен за 2016 г. по Националната програма за младежка заетост „Старт в кариерата". Това информира на работната си среща с общинската управа кметът на Плевен Георг Спартански.

Едното от местата е за млад специалист в отдел „Правно и административно обслужване". Втората бройка е за Дирекция „Икономическо развитие" - отдел „Обществени поръчки, концесии и приватизация". Третото място е в Дирекция „Административно обслужване" - отдел „Административно обслужване", а четвъртото е в Дирекция „АГД и ТСУ" - отдел „Градоустройство".

Заявките по „Старт в кариерата" се подават в Бюрото по труда. От Община Плевен имат грижата до 14 декември да уведомят Бюрото по труда за графика на интервютата с кандидатите, след което до 31 януари 2017 г., списъкът с класиралите се ще бъде обявен на интернет страницат на Агенцията по заетостта. С насочващо писмо към работодателя, одобрените ще бъдат изпратени за започване на работа, уточни кметът Георг Спартански.