Велбъжд не се даде на Сливнишки герой
Велбъжд не се даде на Сливнишки герой / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил

С равенство на собствен терен започнаха футболистите на "Велбъжд" новия сезон в Югозападната "В" група. Кюстендилци завършиха 1:1 със "Сливнишки герой" на стадион "Осогово", пред над 200 зрители.
Щастлива за домакините се оказа последната минута на двубоя, когато Александър Димитров изпълни един от специалитетите си, технично насочен пряк свободен удар, който не остави шансове за вратаря на гостите и изравни резултата- 1:1. Димитров бе един от голмайсторите на отбора- юношите старша възраст, като бе капитан на тима в Елитната група до 19 г. през миналия сезон. Най- бурно от гола изрази радостта си Жорж Георгиев, който изтича гол от резервната скамейка, за да поздрави съотборника си.

"Велбъжд" не се даде на "Сливнишки герой"
netinfo

Отборът на "Сливнишки герой" поведе с 0:1 в 78- та минута, когато Ивайло Цветков отбеляза гол от дузпа, отсъдена за нарушение на Алекс Сулик срещу Денис Николов, който през миналата година игра във "Велбъжд". Голмайсторът пък така си направи хубав подарък за рождения ден. Това попадение, като че ужили футболистите на "Велбъжд", които успяха да спечелят поне една точка от този първи кръг.

"Велбъжд" не се даде на "Сливнишки герой"
netinfo

Оставалите резултати от 1- вият кръг:

Места-Миньор 1:3
Струмска слава-Пирин 1:0
Перун-Вихрен 1:0
Германея-Беласица 1:0
Чепинец-Балкан Варвара 2:2
Ботев Ихтиман-Оборище 0:4
Спортист Своге-Септември 5:0