Валери Ненов: Жив и здрав съм. Работя при бивш кмет на Дупница
Валери Ненов: Жив и здрав съм. Работя при бивш кмет на Дупница / Дарик- Кюстендил,архив
Валери Ненов- не съм бит!
62927
Валери Ненов- не съм бит!
  • Валери Ненов- не съм бит!

Бившият общински съветник, партиен лидер и президент на "Велбъжд- Кюстендил" Валери Ненов се обади в редакцията на Дарик- Кюстендил, за да каже: Жив и здрав съм. Радвам се на добро здраве и на добър живот. Общежитието в Самораново е един малък пансион"! Ненов е засегнат от публикация в местен всекидневник, която е изчетена в прегледа на печата в Кюстендилското Дарик кафе. Заглавието е: "Съкилийник преби лидера на ВМРО Валери Ненов, обещал му свобода срещу 6 000 лв."

"Писаното е съчинение по картинка. Да, имало е случай, когато като бивш адвокат съм запознавал мой колеги- лишени от свобода с адвокати, но никога не съм взимал такива пари. Няма и кой да ги даде, 6000 за тях тук са 6 млн. лв. Помагам честно и почтено, като на социално слаби хора. Никой не ми е посягал. Може би се цели да падне авторитета на ръководството на общежитието или на Бобовдолския затвор", коментира Ненов.

По негови думи, той работи при бившия кмет на Дупница, д- р Пламен Соколов, като с колега отстраняват "разни недостатъци" по кооперация на доктора. "Никога не съм работил в лавката на затворническото общежитие, или на гатера, да бичим дърва, или на строежи. Няма такова нещо", категоричен бе Валери Ненов пред Дарик.

Той очаква да излезе на свобода тази година. "Ако се представям добре и си върша задълженията като лишен от свобода. Лятото с екипа на Дарик радио отиваме на море", каза още шеговито воеводата.

Ненов следи случващото се с кюстендилския футбол. "Болно ми е. На последното място отидохме при 19- годишните. Сменят се треньори като носни кърпички, а пък и да нямат кюстендилска тръпка да изправят отбора. Новина, първо за Дарик- има спонсор, има банка. Обещават ми хората, когато изляза на свобода, ще помогнат на Кюстендил и на футбола чрез мен", заключи Валери Ненов.